ORising Hajgyógyász Alaptanfolyam szeptember 26-27-28-án Budapesten

2015.09.06
2015. szeptember 26-27-28. (szombat, vasárnap, hétfő) alapszintű oktatást tartunk Budapesten, fodrászok és ismétlő hajgyógyászok számára. Az alapszintű Trichológia Tanfolyam során bemutatjuk a hajhagymák és a fejbőr rendellenességeit, a betegségek alapjellemzőit. Az elméleti- és gyakorlati oktatáson a fejbőrbetegségek felismerésére, diagnosztizálására, a kezelések felállítására és annak menetére kerül sor.
Tovább

ÚJ! Hyaluronsavas Hajfeltöltő Termékcsalád CSAK az O’Risingnál!

ÚJ! Hyaluronsavas Hajfeltöltő Termékcsalád CSAK az O’Risingnál!
2015.05.22
Végre megérkezett a legújabb trichológiai fejlesztések eredménye! Izgatottan vártuk a legújabb Hyaluronsavas termékcsaládot, amely a vékonyszálú, gyenge haj ápolásában nyújt segítséget – hidratálttá, erőssé, rugalmassá téve a hajszálakat.
Tovább

I. Trichológia Tanfolyam Budapesten, június 6-7-8.

2015.05.13
2015. június 6-7-8. (szombat, vasárnap, hétfő) alapszintű oktatást tartunk Budapesten, fodrászok és ismétlő hajgyógyászok számára. Az alapszintű Trichológia Tanfolyam során bemutatjuk a hajhagymák és a fejbőr rendellenességeit, a betegségek alapjellemzőit. Az elméleti- és gyakorlati oktatáson a fejbőrbetegségek felismerésére, diagnosztizálására, a kezelések felállítására és annak menetére kerül sor.
Tovább

Lépj velünk kapcsolatba

Minden választ ismerünk, csak kérdezz bátran