Rólunk

Az O’Rising termékek évek óta megkülönböztetett anyagok, – Olaszországban és külföldön – fejlettségük és előrehaladottságuk miatt, és a gyár komoly filozófiája miatt, amivel létrehozta ezt a dinamikus termékcsaládot. Ez a filozófia eredményezte a fodrászok hűségét és komoly képviseletek megszerzését mind a hazai, mind a külföldi piacokon.

Ezért filozófiánk továbbra is az lesz: A kliens érdekében gondolkodni és tenni, “méretre” szabott anyagokat készíteni, – amelyek ökológiailag is előnyösek -, használatukat praktikussá tenni a fodrász munkájában és egyszerűvé a felhasználónak.

Miben rejlik az O’Rising sikere?

  • aktív növényi hatóanyagot tartalmazó termékek
  • személyre szabott kezelés
  • innovatív, miközben ökológiailag is előnyös
  • a fejbőr problémáinak pontos meghatározása
  • országszerte elérhető képzett hajgyógyászok
  • több, mint 20 éves tapasztalat

20 éves az O’Rising

1983-banProf. Enzo Formentini anyagreceotúrákkal felkeres egy észak-olaszországi kozmetikai gyárat (Elio Cosmetica Srl.) Veronában. A 20 éves kutatásokon alapuló receptekből 2 év tesztelés, engedélyeztetés után 1985-ben ORising márkanév alatt egy forradalmian új, természetes alapanyagokat tartalmazó, különleges termékcsalád jelenik meg az olasz szépségiparban. A 80’as évek közepén ezzel egy új  hajkezelési fejezet nyílik meg a piacon. Az új anyagok mmellett a szakemberek magas szintű képzését, oktatását is megkezdik a gyár előadótermeiben, miközben a professzor a gyár laboratóriumában folytatja újabbanyagok kikisérletezését, így kirgészítve, bővítve az O’Rising termékek skáláját, és kutatja az egyre hatásosabb kezelési metódusokat. 1992 augusztusában nyílik az O’Rising első magyar üzlete Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A továbbképzések Olaszországban és Magyarországon Prof. Enzo Formentini vezetésével folynak. 1994-től a professzor technikusa Hosszú Orsolya tartja a magyarországi hajanalitikai tanfolyamokat. Ebben az évben kerül sor az első orvoscsoport tanfolyamra  (dermatológusok, Hotel Korona). 1994 őszén a cég új központot nyit a Bp. V. ker Hold utcában mintegy 1000m2-en raktárral, fodrászbútor kiállítóteremmel, parfümériával, irodákkal, oktatóteremmel, referencia fodrász szalonnal. A hajanalitikai tanfolyamok imár az egész országban folynak valamint az első 1992-es a Vigadóban tartott fodrászbemutató után, az O’Rising fodrászai évente országos bemutató turnékat tartanak szeptembertől augusztusig. Ebben az évebn az O’Rising védnöksége alatt zajlik az első Magyar Országos Fodrászverseny. 1994-től franchising rendszerű O’Rising szalonok nyílnak az ország különböző régióiban. A céggel együttműködő fodrászok jutalom nyaralást kapnak a Garda-tónál, ami tradícióvá válik (a mai napig tart). 1998-tól tulajdonos váltások történnek a cégnél (Magyarországon), és egyes más cégek megpróbálják leutánozni az O’Rising termékcsaládot, a kezelési folyamatokkal és mikrokamerás hajvizsgálatokkal együtt. 2000-től a cég vezetése újra a kezdőcsapat (néhány fő kivételével) kezébe kerül vissza, és a sikertörténet újra folytatódik. Magyarországon az elmúlt 13 évebn több tízezer ember köszönhette haj és fejbőrproblémáinak, betegségeinek gyógyulását az O’Rising termékcsaládnak.

O’Rising Trichológia

O'Rising Trichológia

A trichológia olyan tudomány, amely akkor tud igazán értékeset alkotni, ha összetett kutatást folytat a biokémia, a bőrgyógyászat, a toxikológia, a gyógyszerkutatás és a mikrobiológia területén is. Mindegyik szakterület tudása kell az olyan termékhez, amely tökéletesen tiszteletben tartja a fiziológiát, a bőr egészséges szerkezetét, a biokémiai egyensúlyt.

A trichológia tehát nem egy független tudományág a többi között, hiszen folyamatos támogatásra van szüksége a társtudományoktól, hogy azok eredményeinek egyesítésével képes legyen létrehozni a tudományos tapasztalatok és a mindennapi igény találkozását. A modern trichológia nem ismer határokat a kutatások ösztönzésében és az eredmények szintetizálásában, hogy kielégíthesse az emberek egyre növekvő igényét termékei és eljárásai iránt.

A haj- és fejbőrproblémákkal küszködők nyugodtan rábízhatják tehát magukat a trichológusra és azok tapasztalatára, akik a megfelelő eljárások során kifogástalanul alkalmazni tudják a legmodernebb trichológiai termékeket is. Több mint 45 éve annak, hogy az ORising trichológusai mindig a kornak megfelelő leghaladóbb tudományos eredmények segítségével, hosszú kísérletsorozatokban, szigorú ellenőrzés mellett fejlesztik az újabb és újabb termékeket. Az elégedett felhasználók ennek a munkának a gyümölcseit élvezik világszerte.

Szolgáltatásaink

Mikrokamerás hajdiagnosztika

Fejbőr és hajvizsgálat

A fejbőr problémáinak pontos diagnózisa után hajgyógyászaink személyre szabott kezelés sorozatot állítanak össze. Az eljárás a bőr élettani működését megváltoztatva szünteti meg a zavarokat, állítja helyre az egyensúlyt.

Jelentkezem

Fodrászat és kozmetika

O'Rising és BBCos

Professzionális fodrászaink kínálata: hajvágás, hajfestés, beszárítás, keratinos hajkiegyenesítés és hajfeltöltés, Zéró Ammóniás hajfestés. Kozmetikusaink személyre szabott arcbőrkezelésekkel várnak.

Szalonjaink

Oktatás és továbbképzés

Hajgyógyászat, Trichológia

Az elméleti és gyakorlati oktatás során az alapszintű hajgyógyászati ismeretek után konkrét hajbetegségek, esetek, kezelések megismerésére van lehetőség. Lehetőséget biztosítunk folyamatos továbbképzésre.

Légy hajgyógyász

Lépj velünk kapcsolatba

Minden választ ismerünk, csak kérdezz bátran