O’Rising Programfüzet 2016

2016.02.10
Elő a naptárakkal! Itt vannak az év első felében elérhető O’Rising képzések és programok – részletes tájékoztatót a területi képviselőknél kérhetnek a fodrász-hajgyógyász kollégák.

Programok:

jan.30-31- febr. 01. Budapest

Budapest I.Trichológiai Tanfolyam  Az alapszintű oktatáson bemutatjuk a hajhagymák és a fejbőr rendellenességeit, a betegségek alapjellemzőit. Az elméleti- és gyakorlati oktatáson a fejbőrbetegségek felismerésére, diagnosztizálására, a kezelések felállítására és annak menetére kerül sor.

febr. 07. Budapest

Shiatsu-Életenergia Akupresszúrás Tanfolyam  Speciális kezelések O’Rising anyagokkal; a megfelelő pontokon végrehajtott akupresszura; manualitás: a technikák végrehajtása.

márc.05-06-07. Budapest

I. Trichológiai Tanfolyam  Az alapszintű oktatáson bemutatjuk a hajhagymák és a fejbőr rendellenességeit, a betegségek alapjellemzőit. Az elméleti- és gyakorlati oktatáson a fejbőrbetegségek felismerésére, diagnosztizálására, a kezelések felállítására és annak menetére kerül sor.

márc.07. Budapest

I. Tanfolyam – Gyakorlati nap  A fejbőr és a hajhagymák betegségeinek mikrokamerás vizsgálata, diagnózisok felállítása. Témakörök: hajhullás, zsírosodás, korpás fejbőr és haj, száraz haj és fejbőr, vízhiány.

ápr. 23-24. Budapest

II. Trichológiai Tanfolyam  Emeltszintű trichológia tanfolyam – Témakörök: Androgen alopecia, alopecia seborrhieca, alopecia areata, alopecia universalis, alopecia totalis, trichotilomania, moniletrix-alopecia, brocq-alopecia, triangolaris alopecia.

ápr.25 . Budapest

II. Tanfolyam – Gyakorlati nap  Alopeciák analitikai gyakorlati nap – Feltétel: Tanfolyamot végzett hajgyógyászoknak, és a témakörben egy pacienst hozni.

máj.15-18. Pusztazámor

II. Felsőfokú Hajgyógyászati Tábor – Pusztazámori Kastély  A 2015-ös I. táborban résztvevők számára.

júl.10-13. Pusztazámor

I. Felsőfokú Hajgyógyászati Tábor – Pusztazámori Kastély  Jelentkezés feltétele: az 1-es és 2-es Trichológiai Tanfolyam elvégzése, és a 2-es tanfolyam nem régebbi, mint 5 év.

Vissza

Lépj velünk kapcsolatba

Minden választ ismerünk, csak kérdezz bátran