O’Rising termékek

5 Alfo’rising

Az 5-AlfO’Rising kezelés hatóanyagainak köszönhetően, segít kontroll alatt tartani a zsírtúltermelést, amiért az 5-Alfa Reduktáz enzimek működése a felelős.

5 ALFO’Rising Bioesszencia és Hajfürdő

Mi az az 5-Alfa Reduktáz?

Egy olyan enzim, amely a tesztoszteront dihidrotesztoszteronná konvertálja. Ez a hormon felelős az Alopecia Androgenetika kialakulásáért: amikor fejbőrön szinte folyamatos az erős zsírtúltermelés, a hajszálak pedig egyre rövidebbek és vékonyabbak, mígnem elsorvadnak. Férfiaknál a betegség úgy jelentkezik, hogy a homlok-halánték vonal és a fejbúb folyamatosan ritkul. Nőknél az Alopecia Androgenetika elsősorban a fejtető homlok felőli részét súlytja. Kezdete gyakran egybeesik a hormonális változásokkal, mint a fogamzásgátló nem megfelelő alkalmazása, szülés utáni állapot vagy a klimax utáni periódus.

Mi az a Malassezia Furfur?

Egy gomba, amelyet Pytirosporum Ovalis néven is ismerünk, a száraz korpa kialakulásáért felelős, helytelen zsírtermelés következtében tömegesen elszaporodhat (melyet pH eltolódás eredményez). Elszaporodva ez a gomba zsírsavakat szabadít fel, amelyek a seborrheás dermatitisz gyulladásos tüneteit produkálják. Hosszútávon az érintett területeken hajhullás érzékelhető. Az 5-AlfO’Rising kezelés hatóanyagainak köszönhetően, segít kontroll alatt tartani a zsírtúltermelést, amiért az 5-Alfa Reduktáz enzimek működése a felelős.

Az 5 ALFO’Rising Bioesszencia és Hajfürdő az ÖKÖRFARKKÓRÓ FÉLÉKRE épülő kezelőanyagok, aktív hatóanyagát a Syringa Vulgaris (Orgona) növényi sejtkultúrájából vonják ki. Növénye egész Európában elterjedt, általában kerti dísznövényként használják. Gátolja az 5-Alfa Reduktáz enzim működését. Antioxidáns hatású és csökkenti a Pityrosporum ovalis aktivitását.