O’Rising termékek

Argo’Rising

A külső hatások károsítják a hajrostokat, aminek következtében a haj töredezetté válik. A bio argánolaj tartalmú ArgORising segít megelőzni, és korrigálni a negatív elváltozásokat.

ArgO’Rising bio argán olajjal

A szél, a nap, a szmog, a füst, a vegyi anyagok mind olyan behatások, amelyek károsítják a hajrostokat, aminek következtében a haj elveszti rugalmasságát, mattá és töredezetté válik. Fontos megelőzni, de legalább korrigálni ezeket a negatív elváltozásokat. Az O’Rising követve alapfilózofiáját, amely a megelőzésre fekteti a hangsúlyt, a három darabból álló termékcsaládját ajánlja a kezelésekhez, amely a Bio Argánolaj és Napraforgó (Helianthus Annus) kivonat szinergikus hatását egyesíti. Az argánolajat Marokkóban honos argán diófa (Argania spinosa) terméséből sajtólják.

Argánolaj

Puhító, hidratáló és rugalmasító hatására a hajat finommá, csillogóvá, puhává teszi, továbbá gátolja a csomósodást, kócosodást. A napraforgó kivonata is ilyen értékes, mivel gazdag lionein savban, így nélkülözhetetlen az egészséges és szép haj számára. Az argándió és napraforgómag kivonat szinergiája hajrost rugalmasító, kutikula simító hatást eredményez, amitől a haj sokkal puhább és csillogóbb lesz.

Az ARGORISING termékcsalád felépítése