O’Rising termékek

H.G. SYSTEM

Innovatív módszer a hajnövekedés genetikai gyorsítására. A H.G. System egy olyan növényi kivonatokat tartalmazó termékcsoport, mely igazoltan biológiai termesztésből származik, parabénmentes.

H.G. SYSTEM KÍNAFA KÉREG KIVONATTAL

A H.G. System egy olyan innovatív növényi kivonatokat tartalmazó termékcsoport, mely igazoltanbiológiai termesztésből származik

  • parabén-mentes
  • állati eredetű alkotórészeket nem tartalmaz
  • bőrgyógyászatilag ellenőrzött

TULAJDONSÁGOK

Az aktív összetevők, a kínafa kéreg (Chincona Officinalis kérge), a martilapu (Tussilago Farfara)  és a cickafark (Achillea Millefoglium) hatását a vörösszőlő kivonat szinergiája erősíti fel, mely következtében a H.G. SYSTEM számos további értékes biológiai tulajdonsággal rendelkezik.

  • stimulálja a keratinocyták működését, ezáltal a keratin termelődését, mely a haj növekedésének nélkülözhetetlen eleme
  • serkenti a fibroblasztok fehérje anyagcseréjét, elősegítve ezáltal a trichogenetikus képződési folyamatot
  • csökkenti a dermális papilla sejtek idő előtti elhalását okozó káros stressz hatását

A zsályakivonat bőrtisztító hatással , a rozmaring és a csalán hajhagyma stimuláló hatással rendelkeznek, melyek segítenek megtartani a haj élettani ciklusát. Továbbá található még a készítménybe hidratáló és tápláló hatású rizs fehérje, természetes egyensúlyt kialakító lizin és hajnövekedés számára elengedhetetlen fontosságú glukozaminoglikánok.

A H.G. System természetes aktív összetevőket tartalmaz, amelyek intenzív tápláló, hidratáló, stímuláló, tonizáló és antioxidáns hatással rendelkeznek. A H.G.System termékcsalád mindenki számára ideális, aki kevés, lassan növekedő, elvékonyodott szálú hajjal rendelkezik. A H.G.System innovatív módszer a haj egyszerű és természetes módon történő ápolására.