O’Rising termékek

Tisztító hajkezelés, zsírosodás ellen

Az erős hajért és egészséges fejbőrért

A levegőben található káros szennyező anyagok, és a finoman szálló por együttesen negatív hatássalvannak a hajunk felépítésére. A haj mattá válik, elnehezedik, összetapad, könnyebben koszosodik.A negatív környezeti hatásokra a fejbőrünk viszont irritációval reagál, sőt akár dermatitisszelis, amely sajnos elhozhatja mindenki rémálmát a hajhullást is. Az atmoszféra károsító hatásai ellenhasznos a megfelelő fejbőrtisztítás, így akár megelőzhetjük a komolyabb problémákat.

A fehér iszap vagy kaolin használata már az ókorban ismert volt. Tisztító, gyulladás csökkentő, hegképző, természetes baktériumflóra, bőrösszehúzó, kiemelkedő ásványi anyag és nyomelemtartalom jellemzi. A fehér iszap a fő aktív hatóanyag a tisztító, bőrsemlegesítő samponban és pakolásban,amelyek együttesen ideális bőrtisztítók, és zsireltávolítók az érzékeny fejbőrökön is. Azolajok, a gyógynövény extraktok, és a fehér iszap szinergiája ebben a két termékben tökéletes tisztítástvégez, miközben értékes és nélkülözhetetlen nyomelemeket jutat a fejbőrbe, hogy a hajunkerős és egészséges is legyen.

Aktív hatóanyagok

Kaolin – mélyhám tisztító, felszívja a felesleges zsírt, serkenti a mikrokeringést.
Aloé bioextrakt – gyulladás csökkentő, enyhíti a bőrirritációt.
Árnika bioextrakt – serkentő és bőrtonifikáló hatású, gyulladás csökkentő.
Bojtorján bioextrakt – fejbőrtisztító hatású, nélkülözhetetlen eleme az érzékeny, és zsirosodásra hajlamos fejbőrökre készülő termékeknek.
Nyirfakéreg bioextrakt – összehúzó, fertőtlenítő, bőrtisztító hatású.
Mezei zsurló bioextrakt – összehúzó és zsirszabályzó.
Moringa extrakt – a lóretekfa magjából nyerik ki az értékes hatóanyagot, amely gátolja a káros szennyeződések lerakódását a hajszálakon.
Andiroba olaj (Carapa guianensis) – magas százalékban tartalmaz telitetlen zsirsavakat, ezért az Andiroba olaj értékes hidratáló, és puhító hatóanyag.
Édes narancs olajesszencia – tisztító és faggyúszabályzó hatású.
Olivaolaj – a hajban antioxidáns, és magas csillogást eredményez.
Jojoba olaj – a blokkolt hajtüszőket segít megnyitni, ezáltal megelőzi a hajhullást.
Citrom olajesszencia – nyugtató, fertőtlenítő hatású.
Keserű narancs olajesszencia – nyugtató a hatása.
B-vitamin – a faggyúmirigyekre hat, segít kontrollálni a zsírtermelést.