O’Rising termékek

Hyaluronsavas Hajfeltöltő termékek

A Hyaluronsavas Hajfeltöltő termékek a vékony, gyenge, töredezett, élettelen  hajat erőssé, dússá teszi, valamint a párás levegő okozta kócos, összetapadó hajat segít rendezetté tenni.

Hyaluronsavas HajfeltöltőVégre megérkezett a legújabb trichológiai fejlesztések eredménye! Izgatottan vártuk a legújabb Hyaluronsavas termékcsaládot, amely a vékonyszálú, gyenge haj ápolásában nyújt segítséget – hidratálttá, erőssé, rugalmassá téve a hajszálakat.

Nap mint nap próbálunk megfelelni a környezetünk elvárásainak, szeretnénk ápolt benyomást nyújtani, ám a hajunk sokszor nem úgy reagál a beszárításra ahogyan elvárnánk, mert nincs elég tömege, sem fénye sem pedig tartása. Az ORising Hyaluronsavas hajfeltöltő szisztéma segít legyőzni ezeket a problémákat, hogy bármelyik hölgy büszke lehessen a hajkoronájára.

ORising Hyaluronsavas hajfeltöltő rendszer a legjobb kutatások eredménye, ami a hyaluronsav és keratin megfelelő arányának köszönhető. A hyaluronsav erős hidratáló hatással rendelkezik, mert nagy mennyiségű vizet képes megkötni a sejt mátrixában. A keratin viszont, amelyet juhgyapjúból nyerünk ki, olyan a hajhoz természetesen hasonló anyagokat tartalmaz, melyek mindig rugalmasan és fiatalosan tartják a hajszálakat, ráadásul tömeget és tartást ad, amellett , hogy véd a káros hatásoktól.

AKTÍV HATÓANYAGOK

Pantenol (Panthenol) – a haj növekedéséhez és egészségéhez nélkülözhetetlen faktor, gátolja a haj kiszáradását a széltől és száraz levegőtől, védi a hajat a kémiai és mechanikai kezelések káros hatásaitól. Fényessé és csillogóvá teszi azt.

Hyaluronsavas HajfeltöltőZsúrló Bioextrakt (Equisetum arvense) – rugalmasító, visszaépítő és mineralízáló hatás.

Oliva Bioextrakt (Oliva) – antioxidánsokban gazdag, sok benne az E-vitamin, visszaépíti és fényessé teszi a hajat.

Nyír Bioextrakt (Betula) – a friss rügyek és levelek, valamint a fiatal hajtások kérgének kivonatát alkalmazzuk. Bőrtisztító és helyreállító hatású.

Árvácska Bioextrakt (Viola tricolor) – antioxidáns, hidratáló és puhító hatású.

Argán Bioolaj (Argania spinosa) – puhító, rugalmasító és hidratáló hatásának köszönhetően, a hajat puhává, fénylővé teszi, meggátolva a gubancolódást.

Napraforgó Extrakt (Helianthus annuus) – linolein savban gazdag, amely nélkülözhetetlen a haj egészségéhez és szépségéhez.

Lóretek Extrakt (Moringa oleifera) – erősen antiszmog hatású, gátolja a a szmog molekulák megtapadását a haj felszínén.

Licsi Szilva Extrakt (Litchi chinensis) – antioxidáns, gátolja a keratin sérülését, növeli a haj természetes szépségét.

Édesnarancs Extrakt (Citrus sinensis) – tisztító, antioxidáns hatású.