O’Rising termékek

CALMO’RISING

CALMO’RISING Fitoesszenciális Hajmosó és Fejbőrvédő Tonikampulla Ázsiai Gázló vegetális őssejtekkel az érzékeny, irritált, vegykezelt fejbőrök kezelésére.

CALMO’RISING Ázsiai Gázló vegetális őssejtekkel

A káros környezeti hatások (szmog, elektroszmog, túlzott napsugárzás, stb.) révén a fejbőr saját mikroflórájának egyensúlya megborul, ezáltal ellenállási képessége legyengül. Ez táptalaj a különböző kórokozóknak, amelyek irritációt, gyulladást, viszketést, bőrelváltozásokat okozhatnak.

Tisztálkodási szereinkben és vegykezelésekben (hajfestés, dauerolás) gyakran található a kiváltó ok, ha nem használunk megfelelő védőanyagokat a fejbőrön az alkalmazásuk előtt.

A túlzott faggyútermelés és a hormonális változások úgyanúgy károsan hatnak a hirdolipid rétegre, ezáltal fejbőrbetegségeket okozva.

Az O’Rising két újgenerációs terméke teszi kompletté az érzékeny, irritált, vegykezelt fejbőrök kezelését, amit a Fitoesszenciális kamillás Fejbőrnyugtatóval kezdtünk el, hogy a vegykezelések előtt alkalmazva megvédje a fejbőrt a káros kémiai anyagoktól.

Hatóanyagok

Ázsiai gázló – gyulladáscsökkentő, antioxidáns
Orgona – gyulladáscsökkentő, faggyúszabályzó, a Malessia Furfur szaborodását gátolja (korpásodás)
Nemes narancs – tisztító, faggyúszabályzó
Mandarin – bőrfeszesítő, keringés fokozó
Keserű nemes narancs – fertőzésgátló, bőrtisztító, gyulladáscsökkentő