O’Rising termékek

StaminO’rising

A hajtüszők fiatalítására irányuló legfrissebb tudományos kutatások eredménye. Hatóanyag bázisa a növényi őssejtekre épül – késleltetik a hajtüszők öregedési folyamatát.

StaminOrising Complex

A hajtüszők fiatalítására irányuló legfrissebb tudományos kutatások eredménye, melynek hatóanyag bázisa a növényi őssejtekre épül.

Két év kutatás után bekövetkezett az az áttörés, amire régóta várt a hajgyógyászati piac! Már a rügykivonatok (Multiszérum, Minerammix 18) is elképesztően eredményesek lettek, az elmúlt két évben, de most a világon először adjuk az emberek kezébe (fejére) a NÖVÉNYI ŐSSEJT SAMPONT és ŐSSEJT AMPULLÁT!

Elképesztő lehetőségek rejlenek az őssejtek felhasználásában, ebben az új termékcsaládban a „malus domestica” (svájci alma) héja alóli őssejt rétegből sikerült hatóanyagot kivonnunk, ami lelassítja a hajtüszők öregedési folyamatát!staminorising_kep_01.pngKopaszodni kezdő férfiaknál akár visszafordulhat az idő!

A klimaxkor elgyengülő haj megerősödik, és nő az öregedő hajszálak pigmenttartalma a fiatalodó tüszőkben, azaz csökken az ősz hajszálak száma!Kemoterápiás kezelés után erős, egészséges haj nő vissza!

Reméljük a kozmetikai cégek is a nyomunkba szegődnek, így akár kevesebb Botoxra lenne szükség, hiszen természetes úton fiatalítható a bőr, a fejbőr, a haj! Ráadásul az új őssejt hatóanyag regenerálja a tüszőket, és serkenti a papillát (hajszemölcsöt), így jelentősen felgyorsul a haj keratinsejtjeinek képződése: sokkal gyorsabb a havi növekedés, robosztusabb, erősebb a hajszál szerkezete, ellenállóbb a cutikula (pikkelyréteg).

Az O’Rising nagy örömmel adja át Önnek a szépségipar jövőjét!

A növényi őssejtek

A StaminO’Rising complexben található aktív növényi őssejtek laboratóriumi folyamatok sorozatával kerülnek kinyerésre a Malus Domestica-ból (házi alma őse), amely már a Kr. u. 700-as évektől nő Svájcban. Sejtjei hosszú életűek, valamint hosszú ideig biztosítják a gyümölcs frissességét, köszönhetően magas sav és tanin tartalmának. Napjainkban a sejtkinyerési technológia lehetőséget ad az olyan ritka növények értékes sejtjeinek a szaporításában, mint a Malus Domestica.

Hatóanyagok:

Svájci alma – aktív őssejtek, Coffein, Gingko biloba, Glicoprotein, Helianthus annuus aprotei, Szójaleticin, Mezei menta, Metil nicotinate, Moringa Pterygosterma, Orvosi zsálya, Zöldtea-Camelia Sinensis, E-vitamin

Kinek ajánlott az StaminO’Risisng őssejt kezelés?

Akinek elvékonyodott és/vagy ritkul a haja. Aki szeretné megőrizni a fejbőre és haja fiatalságát, és szeretné lassítani a sejtjei természetes öregedési folyamatát. Aki túlzott stressznek van kitéve, miáltal nő a korai őregedés kockázata.

Használati utasítás: A StaminO’Rising növényi őssejt hajfürdőt hetente 2x nedves hajra gyengéden masszírozzuk a fejbőrbe (1:1 hígításban vízzel), majd öt perc hatóidő után öblítsük le. A StaminO’Rising növényi őssejt ampullát, körkörös ujjbegy mozdulatokkal, egyenletesen oszlassuk el a törölközőszáraz fejbőrön. Ne öblítsük le.