O’Rising termékek

Sea Complex 3

A napfény, a környezeti szennyeződések, a szél, a kemikáliák (hajfesték, dauer, szőkítő) megváltoztatják a védő kutikulát, így a haj kiszárad, és a nyitott pikkelyeken keresztül értékes aminosavakat veszítünk. A haj törékennyé, mattá válik, könnyen hasad és elveszti rugalmasságát, ezért szükséges az értékes aminosavak pótlása.

O’Rising Alga Complex 3

Amennyiben a kutikula pikkelyei optimálisan záródnak, akkor a haj természetes csillogású, fényű. A napfény, a környezeti szennyeződések, a szél, a kemikáliák (akár a hajfesték, a szőkítés, a dauer is) megváltoztatják a védő kutikulát, így a haj kiszárad, és a nyitott pikkelyeken keresztül értékes aminosavakat veszítünk. A haj törékenyé és mattá válik, könnyen hasad és elveszti természetes rugalmasságát, ezért szükséges az értékes aminosavak pótlása.

Az Alga Complex 3 három fázisban hat

  1. Kímélő hajmosás vitaminokkal és tengeri algákkal
  2. Hajrosterősítés, ezt az elvesztett aminosavak és keratin pótlásával éri el
  3. Selymességet, rugalmasságot, csillogást ad a hajnak a felszínen (a kutikulán) kifejtett hatásának köszönhetően

Hatóanyagok

Alga Hypnea Musciformis, Aloe Vera (Aloe Barbadensis),  Halpikkelykollagén, Barna moszat kivonat (Laminaria Digitata), Tengeri tüskés-hínár kivonat (Quercina Marina), Jódos barna alga (Focus Vesciculosus), Kukorica (Zea Mays), Mineral Komplex, Panthenol, Búzaprotein, A-, E-, F-vitamin

Az ORising egy teljes hajregeneráló módszert hozott létre, amely az Alga Complex 3 termékeire épül, ezek a következők: